2014. december 30.

Back to the past

Halii!
Fogalmam sincs, hogy miért aktívkodok ennyit, de most, hogy van némi időm, hozok, amit tudok, ugyanis hamarosan lesz olyan, hogy nem tudok hozni semmit.
Ez egy Ziam nagyon kicsi kisregény, viszont hosszabb valamivel, mint a többi one shot-om, szóval kisregénynek rakom be.
Remélem, hogy tetszeni fog!
xoxo Lora  

Zayn elgondolkozva ült le az iskola társalgó részébe, ahol a barátaival minden idejét töltötte anno. Nosztalgikus mosollyal pillantott a falakon lógó tablóképekre, és kellő keresgélés után a négy évvel ezelőtti osztályának a képét is meglelte. Milyen jó közösség is voltak!
Maga sem tudta igazán, hogy miért jött. Az egyetem után visszajött a szülővárosába dolgozni, hát gondolta benéz, és megnézi, hogy mi történt a volt tanáraival.
Mikor ide járt, imádták őt. Mind a diákok, mind a tanárok. Jó tanuló volt, viszont a sportban is kitűnt. Menő volt. Minden lány kereste a társaságát, vagy távolról epekedett utána.
- Csak nem Zayn Malik? - A biológia tanárnő meglepett, de kedves hangja ébresztette őt az emlékeiből, mire felnézve meg is látta a tanárt.
- Tanárnő! - mosolyodott el, és felállt, hogy ne legyen tiszteletlen. - Jól van? - kérdezte kíváncsian, ugyanis sok ideje nem látta őt.
- Csak meg vagyok lepve, hogy az iskola egykori sztárja visszatért. - Hangosan felnevetett, de a tanárnő is felkuncogott. Mindig lehetett vele poénkodni, ezért is bírják annyira a gyerekek.
- Ugyan! Csak megnézem, hogy mi minden változott - vont vállat, a biológia tanár pedig bólintott.
- Sajnos mennem kell, órám lesz. Viszont nagyon örülök, hogy találkoztunk - mosolygott, Zayn pedig bólintott.
- Tanárnő! - szólt még utána. - Ha találkozik Mr. Payne-el, szólna neki? - kérdezte, a kérdezett pedig ellágyuló szemekkel bólintott.
Ő volt az osztályfőnökük. Az egész iskolában a leglazább és legjobb tanár. Vele mindig lehetett poénkodni, lehetett viccelődni, az osztálykirándulások alkalmával ő ijesztgette az osztály lány tagjait, és minden szabályt megszegve ivott a diákjaival.
Imádták. Zaynnel sem volt ez másképp. A tanár mindig figyelt rá, tudta, hogy a családi háttere sincs rendben, sokszor pedig az idejéből vett el azzal, hogy hazavigye Zaynt, vagy hasonlók. De a hollóhajú fiú remélte, hogy nem volt nagyon a tanára terhére. Azóta persze minden megváltozott. Diplomát szerzett, ma már művész. Jól keres, különösen sokan keresik őt, viszont nem ez az egyetlen munkája. Énekel. Fellép klubbokban, a  közönség pedig imádja. Már sok helyen lépett fel saját számaival, de nem gondolta, hogy képes lenne megélni belőle, inkább csak hobbi volt ez számára.
- Zayn! - A testnevelés tanár minden egyéb nélkül vonta szoros ölelésbe, Zayn pedig elmosolyodott a volt osztályfőnökének a reakcióját látva, és viszonozta ezt a gesztust.
- Nagyon örülök, hogy láthatom Mr Payne - nézett kedvesen az idősebb férfire, aki viszont csak megforgatta a szemét.
- Ugyan, hagyjuk már ezt a hivatalos formát! Simán Liam - ölelte át Zayn vállát, és a tanári iroda felé húzta. A diákoknak nem lehetett soha bemenni oda, így most először nézhetett szét. Két sor asztal és egy külön iroda az igazgatónak.
- Hm, csak nem Zayn Malik? - A tanárok letámadták. Akinek lyukas órája volt, ott maradt vele beszélgetni, viszont Liam elment, hisz órája volt.
- Na, Zayn mit dolgozol? Ha jól sejtem, befejezted már az egyetemet, igaz? - Az ének tanár különös szeretettel figyelte, mindig is szíve csücske volt a jó hangja miatt.
- Művészként dolgozok, valamint fellépek klubbokban. Éneklek - mosolygott. - Bár a diploma után lehetőséget kaptam, hogy Párizsban további képzéseken vegyek részt, elutasítottam, és visszatértem ide - vont vállat.
- És mi van a sporttal? - kérdezte a matematika tanár, ugyanis mindenki tudta, hogy egykor még azzal szeretett volna foglalkozni, miután leérettségizett.
- Nem tudom, valahogy az nem jött össze. Viszont nem bánom, hogy művészeti egyetemre mentem.
A tanárok bólintottak, és másfelől kérdeztek. Zayn pedig készségesen válaszolgatott a kérdéseikre.

Mindeközben pedig Liam azon agyalt, hogy a rég nem látott diákja hogy kerül ide ilyen hirtelen. A diákjait éppen az iskola körül futtatta, így ő nyugodtan gondolkozhatott.
Mindig is különösen nagy figyelmet fordított arra, hogy minden rendben Zaynnel, hisz látta benne a tehetséget. Látta benne, hogy milyen értékes ember ő. De nem kivételezett vele soha, inkább csak még jobban hajtotta, mint a többieket. Meg akarta tanítani a kitartásra.
És legnagyobb örömére ez sikerült is. Elérte, amit akart, Liam pedig úgy érezte, van ebben némi szerepe. Biztos volt benne, hogy amint végez, elmegy, hogy beszélgessen a fiúval.
Szerencsére még a tanárok körében találta az épp nevető srácot. A négy év jót tett neki. Enyhe borostát növesztett, haját felzselézte, a tetoválási pedig kikandikáltak a pólója alól. Ami azt illeti, minden tekintetben tökéletesnek tűnt. Odament a tömeghez, és udvariasan elhívta onnan Zaynt, aki szó nélkül követte őt.
- 1 óra múlva végzek. Ha gondolod, megihatnánk egy kávét - mosolygott rá, a volt tanítványa pedig viszonozva a gesztust beleegyezett. Az összes tanár közül ő volt az, akivel legszívesebben töltötte volna el az idejét.
- Rendben, Liam. A Starbuksban megvárlak - jelentette ki, Liam pedig egy bólintás után megölelte búcsúképp a kicsivel alacsonyabb fiút.
Zayn elment, és felhívta a barátait, hogy most épp otthon van, és majd ha lesz idejük, találkozhatnak.
- Haver, bebaszunk, mint állat! - jelentette ki Harry boldogan, és közölte, hogy holnap este nála lesz találkozó, és a régi időkre Niallel, Louis-val és vele végre partiznak.
- Hiányoztál már, haver. - Zayn hallotta a göndörke hangján, hogy mosolyog, ami az ő ajkait is felfelé húzta.
- Te is, Haz - mondta, és elbúcsúzva lerakta a telefont.
Nem kellett olyan sokat várnia a volt tanárára.
- Zayn! - Hallotta meg a nevét, és Liam felé fordult.
- Liam! - mosolygott. Az említett egy sóhaj kíséretében le is huppant szemben Zaynnel. Frusztráltan sóhajtott, aztán a kicsit megnőtt hajába túrt, hogy rendbe tegye azt.
- Mi az? Ennyire gázak a gyerekek? - kuncogott Zayn, igyekezve figyelmen kívül hagyni a gyomrában keletkezett érzést, amit az az egyszerű mozdulatsor váltott ki belőle.
- Áh, jók ők, csak híre ment, hogy a legendás Zayn Malik feltűnt az iskolában. Kezelhetetlenek lettek - sóhajtott a fejét csóválva.
- Ezt nem mondod komolyan! - nevetett fel a fiatalabbik hitetlenül.
- De. Elvégre számukra hatalmas csoda, hogy az, akit minden sarkon látnak fotókon, vagy az iskolának nyert kupákat szerezte, itt van, megbolondulnak. Az utolsó órámat azzal töltöttem, hogy rólad meséltem nekik. Hogy milyen sikereket értél el az iskolánknak, és, hogy miért lehetünk rád büszkék - vont vállat. - Gondolhatod, hogy ahelyett, hogy lenyugodtak volna, még több információt akartak. Káosz lett. Ők továbbadták a nagyobbaknak, mostanra pedig már mindenki tudja, hogy a híres bagázs egyike ott volt. Talán be kéne fognod Niallt, Louis-t és Harryt, hogy bevonuljatok. Biztos nagy sikeretek lenne - gondolkozott el, Zayn pedig nem is bírta abbahagyni a nevetést.
- Hihetetlen.
- Hát igen. A lányok egymást kérdezgették, hogy vajon kapcsolatban vagytok-e. - Már tényleg túl sok volt Zaynnek. A kezébe temette az arcát, és várta, hogy lenyugodjon.
- Kár, hogy a kis csapatunkból csak kettő heteró van - fintorgott viccesen, és a Louis-ra, valamint Niallra gondolt. Hát igen, ő és Harry a másik tábort erősítették.
- Ezt nem is tudtam! - jegyezte meg Liam, bár nem volt sok meglepettség a szemében. Mintha gyanította volna. Zayn csak mosolygott, és egy vállrántással annyiban hagyta.
- És Zayn, rendben megy az életed? - kérdezte kedvesen Liam, tényleg kíváncsi volt, hogy minden rendben van-e.
- Igen, azt hiszem. Most itt dolgozok, bár mehettem volna Franciaországba is. De nekem jó itt, minden ide köt - vont vállat.
- Értem. Örülök, hogy megtaláltad magad, és, hogy most azt csinálhatod, amit szeretsz - mosolygott Liam, valóban örült.
- Erre tanítottál; hogy tegyek az álmaimért. És sikerült. Bár, kicsit unalmasak a napjaim, ugyanis ha nincs fellépésem, valamint nem keresnek, mint művész, akkor többnyire csak unatkozok otthon.
- Erről jut eszembe! - csapott a homlokára Liam azonnal, mentálisan pedig meg is rúgta magát jó erősen, amiért ennyire elvette az eszét a srác. - A tanárokkal megszavaztuk, hogy ha van kedvetek, lépjetek fel a jövőheti bulin. Te és Niallék énekelhetnétek. Akkor pedig végre megláthatnak titeket a diákok - nevetett fel a képre, ami megjelent a szemi előtt, de elhessegette, hogy le ne maradjon Zayn válaszáról.
- Holnap beszélek velük, de nagyon jól hangzik. Ha megvan a válasz tőlük, megkereslek, hogy ismertesd a részleteket - kacsintott, és magában elvigyorodott, mikor meglátta a volt osztályfőnökének az enyhe pírját az arcán. Vicces volt zavarba hozni őt, ami azt illeti.
- Rendben. - Volt mindössze a válasz.
Ő annyira nem értékelte a kis játékát Zaynnek, de sebaj. Nem igazán örült, hogy az érzelmei...nem semlegesek Zayn iránt, viszont nem tudott mit tenni. A szív azt akar, akit akar. Viszont az agy megteheti, hogy ezzel nem törődik. Ő is azt tette.

Egy hét múlva a buli tetőfokára hágott, mikor Zayn, Niall, Harry és Louis felment a színpadra. Az iskola felbődült. De tényleg. A tanárok büszkén pillantottak az ex-tanítványaikra, a tanulók pedig a felállított színpad előtt próbálták az eszükbe vésni őket.
- Sziasztok! Mint tudjátok, mi is ide jártunk pár éve még. Jó érzés itt lenni, visszatérni ide, ahol annyi minden történt velünk. Buliztunk, áthágtuk a szabályokat., ellentmondtunk a kötelezettségeinknek. Viszont az iskola remek tanárai megtanították velünk, amire ma szükségünk van. Egy nap talán ti is visszatértek, és azokra a tanárokra szeretettel fogtok gondolni, akik ma számotokra talán igazságtalannak tűnnek. Ők csak a munkájukat végzik, és ha kicsit figyeltek, meg is látjátok, hogy milyen jól! Ma viszont bulizni kell, szóval élvezzétek az első számot, amit előadunk nektek! - Mint mindig, a srácok szószólója Louis volt. A közönség sikoltozva fogadta az első akkordokat, ami az ő első saját számukat jelentette.


"Her light is as loud as as many ambulances
As it takes to save a savior, oh (whoa whoa whoa)
She floats through the room on a big balloon
Some say, "She's such a fake,"
That her love is made up
No, no, no, no



Let's have another toast to the girl almighty
Let's pray we stay young, stay made of lightning


Am I the only, only believer?
There's something happening here 

There's something happening here 
The only, only believer


(There's something happening here,
I hope you feel what I'm feeling too)
I'd get down, I'd get down, I'd get down on my knees for you
I'd get down, I'd get down, I'd get down on my knees
I'd get down on my knees for you

Her light is as loud as as many ambulances
As it takes to save a savior, oh (whoa whoa whoa)

She floats through the room on a big balloon
Some say, "She's such a fake,"
That her love is made up
No, no, no, no

Let's have another toast to the girl almighty
Let's pray we stay young, stay made of lightning
Am I the only, only believer?
There's something happening here 

There's something happening here 
The only, only believer


There's something happening here,
I hope you feel what I'm feeling too
I'd get down, I'd get down, I'd get down on my knees for you

I'd get down, I'd get down, I'd get down on my knees
I'd get down on my knees for you"


A diáksereg imádta, a srácok pedig büszkék voltak magukra. Látták ám, hogy a tanárok is élvezik és elengedve magukat táncolnak. Zayn viszont csak egy arcot látott, ami pedig büszkeségtől ragyogott. Ez pedig mosolygásra késztette őt. 
A következő számuk szintén gyors volt és pörgős, viszont az azt követő szám fontos volt nekik. A három srác a barátja boldogsága miatt tartotta annak, míg Zaynnek inkább egy amolyan vallomás volt. A daluk pedig, a Through the Dark felcsendült, Zayn pedig egy nagyot sóhajtott, hogy lenyugtassa a csillapodni nem akaró szívét. 

"You tell me that you're sad and lost your way
You tell me that your tears are here to stay
But I know you were only hiding
And I just wanna see you
You tell me that you're hurt, and you're in pain
And I can see your head is held in shame
But I just wanna see your smile again
See you smile again

But don't burn out
Even if you scream and shout
It will come back to you
And I'll be here for you

Oh I will carry you over, fire and water for your love
And I will hold you closer
Hope your heart is strong enough
When the night is coming down on you
We will find a way through the dark

Zayn egy nagy levegőt vett, s a mikrofon állványon pihenő mikrofont megfogta, viszont a tekintetét Liamre szegezte, hogy tudja; a sorai neki szólnak.

I wish that I could take you to the stars
I'd never let you fall and break your heart
And if you wanna cry or fall apart
I'll be there to hold you

Mikor Zayn abbahagyta, és helyette Louis szólalt meg, lenyugodott. Nem nagyon, éppen csak egy kicsit, viszont annyi elég volt, hogy tudjon énekelni. Hallgatta Louist, és igyekezett erőt gyűjteni.

You tell me that you heard it's all in vain
But I can see your heart can love again
And I remember you laughing
So let's just laugh again

But don't burn out
Even if you scream and shout
It will come back to you

Back to you


Oh I will carry you over, fire and water for your love

And I will hold you closer
Hope your heart is strong enough
When the night is coming down on you
We will find a way through the dark

A pillantása ez alkalommal összefonódott a barna hajú, izmos testnevelés tanáréval, és azon a mély, többiek állítása szerint különleges hangjával énekelte, amit kellett. Mert pontosan így érzett, ahogy a szövegben le volt írva. 

And you don't need
You don't need to worry
And you will see it's easy to love
I know you wanna be loved

Oh I will carry you over, fire and water for your love

Oh I will carry you over, fire and water for your love
And I will hold you closer
Hope your heart is strong enough
When the night is coming down on you
We will find a way through the dark

Oh I will carry you over, fire and water for your love
And I will hold you closer
Hope your heart is strong enough
When the night is coming down
We will find a way through the dark"

Ha az előbbieknek nagy sikere volt, ez most mindent vitt. Egy 10 perce lementek a színpadról, hogy pihenjenek, de a diákok azon nyomban le is támadták őket. Megkérdezték, mi van velük, hogy vannak, mit dolgoznak. Kíváncsiak voltak, ők viszont csak elmentek, hogy igyanak, előtte pedig megígérték, hogy majd mindenképpen mesélnek később. Elmentek az italos pulthoz, eközben pedig beszélgettek. 
- Többet kéne ezt csinálnunk. Az együtt zenélés megy nekünk - mondta Haz, miután lehörpintette 2 deci narancslevet. 
- Tényleg nem vagyunk rosszak - értett egyet Niall, mire Zayn elvigyorodott, ugyanis a kis szőke megkísérelte befalni az összes szendvicset, ami az asztalon volt - egyszerre. Nem kell mondani, hogy nem ment neki.
- Vigyázz, jön Li - súgta oda Lou a haverjának, majd gyorsan elfordult. Zayn pedig azonnal meg is érezte az ujjakat a csuklója köré fonódni. 
- Elrabolhatom Zaynt egy kicsit, srácok? - mosolygott, a fiúk pedig azonnal bólintottak, így Liam elkezdte kifelé húzni őt, egyenesen az udvarra, min át kellett törni, ha a csarnokból az iskola részbe szeretett volna menni valaki. Ők az iskola falához mentek, ahol már nem hallatszódott annyira a zene, amit bekapcsoltak a diákoknak, amíg az iskola volt tanulói kicsit pihennek.
- Volt az utolsó szám... - kezdte Liam, Zayn pedig egy sóhajtással bólintott. - Ott rám néztél - jelentette ki, látszott rajta, hogy nehezen ejti ki ezeket a szavakat. Mi van, ha valamit félreértett? Mi van, ha ő képzelt bele sokkal többet, mint ami igazából?
- Igen, Liam, rád néztem - bólintott megerősítésképpen. A szíve hevesen dobogott a másik közelségétől, valamint fázott is, ugyanis kimenni egy fülledt csarnokból leizzadva a hűvös estébe nem biztos, hogy egészséges.
- De...miért? - kérdezte, elveszettnek tűnt, hiába volt egyébként egy erős, határozott férfi. Öntudatlanul figyelte Zayn szemeit közelről, és ahogy beszívta a másik illatát, egy pillanatra kénytelen volt lehunyni a szemeit.
- Mert neked szántam azt, amit mondtam - jelentette ki könnyedén, szerette volna, ha szavak nélkül is megérti a másik, hogy mit gondol. Hogy mit akar.
Nem látta úgy igazán, mintha Liam megértette volna. Talán mert amire gondolt, azt nem is merte remélni. Zayn viszont végre úgy érezte, engedhet a csábításnak, hogy az ajakit a másik férfiéra simítsa. Hiába volt négy éve még az osztályfőnöke, hiába volt idősebb nála, nem érdekelte. Mindig törődött vele, mindig segítette. Ő pedig akár akarta, akár nem, beleszeretett Liam Paynbe.
Ahogy az ajkaik találkoztak, nem érezte magát bűnösnek, vagy akár gusztustalannak. A keze Liam nyakára csúszott, és nem kellett sok idő, hogy a másik kezeit megérezze a saját derekán, ahogy onnan húzta magához közel. Ez volt Zayn életének legjobb csókja. Nem bánta, hogy ő kapta a passzív szerepet, ugyanis érezni, ahogy Liam leigázza őt, felülmúlhatatlan volt.
Mikor elváltak, Liam nekidöntötte a homlokát Zaynének,
- Talán lassan vissza kéne menned énekelni - sóhajtott, a fiatalabb pedig csak rázta a fejét.
- Talán. Viszont ha helyette itt maradhatnék veled, inkább passzolnám - mondta könnyedén, végül mégiscsak elhúzódott. Liam megfogta a kezét, és visszamentek, hogy a bulit feldobják.
A buli után viszont nem volt kérdés, hogy Liam hazaviszi őt. Magához.
- Zayn, tudnod kell, hogy én komolyan gondolom ezt - pillantott el az útról, hogy a hollóhajúra nézzen, aki csak bólintott.
- Ahogy én is, Liam - biztosította a másikat, nem is kételkedett ebben.
Mikor bementek a házba, Zayn hirtelen közelről megismerkedett a fallal hátulról Liamnek hála. Na, nem mintha bánta volna! Kárpótlás volt számára a Liamhez tartozó édes száj, valamint a hozzá simuló erős, izmos test.
Ez volt minden, amit akart. Ott volt előtte mindaz, amire vágyott, Liam pedig tálcán kínálta fel neki mindezt. Hülye lett volna, ha nem fogadja el. Ostoba lett volna, ha elutasítja őt. Szerencsére tehette azt, amit akart. Így élhette a kiérdemelt boldog életet.

7 megjegyzés:

  1. Uramisten meghaltam..kész..végem van !
    Nagy kedvencem a Ziam páros ...ezzel a történettel még jobban a szívembe zártam őket.
    Perfekt ,csodálatos,felülmúlhatatlan ..és még sok más dicsérő szót tudnék rá mondani de nem akarlak ezzel untatni .:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Free!
      Nekem is, imádom őket. Hogy is untatnál ezzel, kedves? Ne is gondolj ilyeneket! Boldog Új Évet

      Törlés
  2. hát ez nagyon édes lett*-* nagyon imádom a történeteid, hihetetlen aranyosak! egyáltalán nem baj, hogy aktívkodsz, sőt! csak így tovább!!! :))
    xxHöri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, kedves Höri ^^
      Igyekszem, igyekszem, köszönöm a kedves szavaidat!

      Törlés
  3. ÉDES ISTENEM!! *-* OH MY F***IN' GOD!!! Ziam... Tökély... Ahhhh, nem jutok szóhoz! Annyi érzelem volt benne, hogy még így olvasás után 5-10 perccel se tudok a szívemnek megálljt parancsolni! Főleg, hogy Ziam! Ahhhhhhh *-* Na jó, nem fárasztalak itt az értelmetlen kommentjeimmel, de ez akkor is Ahhhh! Szavakkal nem tudom körbeírni, hogy voltaképp mi sí kavarog most bennem! Abban biztos vagyok hogy valami csodálatos lett!*-* Csak köszönni tudom, hogy ilyet írtál és én olvashatom! *-* *-* Aaaaaaa, teljesen megőrültem...
    Xoxo Nikol D. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond, örülök, hogy most megőrültél. Szabad egyáltalán ilyet mondnom? :D Én köszönöm neked, hogy olvasol! Boldog Új Évet! :)

      Törlés
  4. Ziam ès ráadásul tanár-diák szerelem, már csak egy kis digi-dugi hiányzik.;)

    VálaszTörlés